You have 0 Item(s) in your cart. Total : 0,00 lei

Despre noi

HomeDespre noi

Prezentare

Infiintata in anul 1995, compania noastra are o experienta de peste 15 ani in domeniul prelucrarilor mecanice si a reconditionarii motoarelor cu ardere interna.
Echipa noastra include profesionisti specializati pe o serie de operatiuni si prelucrari din domeniul mecanic. Intrucat noi operam conform unora dintre cele mai inalte standarde din domeniu, am reusit sa construim o echipa calificata corespunzator, formata din specialisti carora le face placere sa lucreze impreuna pentru a-si servi clientii, fiind in acelasi timp mandri ca apartin unei elite a industriei.
  • Sudura WIG Aluminiu
  • Sudura MIG-MAG
  • Prelucrari prin aschiere
  • Reconditionat Cardan
  • Reconditionari Punte
  • Reconditionat Planetare
  • Reconditionat Arbori Cotiti
  • Reconditionat Cilindrii
  • Reconditionat Bloc Motor
  • Reconditionat Chiulase

Reconditionarea pieselor auto inseamna procesul de dezasamblare, recuperare, rectificare, inlocuire si asamblare a unei piese auto si readusa la parametrii dati de producator, mai pe scurt, ca nou, sau uneori chiar cu performante superioare.
Prin recuperarea componentelor intelegem pastrarea unor componente vechi, uzate care trec prin procesul de rectificare obtinand astfel un produs finit care indeplineste normele si specificatiile date de producator .
In cazul chiulaselor, de cele mai multe ori, recuperarea componentelor este de 90 %, fiind necesara doar inlocuirea simeringurilor de supape. Tineti cont de faptul ca o chiulasa cu 16 supape contine pana la 150 de componente.
In cazul discurilor de ambreiaj si a sabotilor de frana obiectul uzurii il constituie materialul de frictiune, acesta este inlocuit cu material de frictiune nou care indeplineste toate normele europene de calitate si poluare. Pentru obtinerea perfomantelor de franare corecte este necesara strunjirea tamburilor sau discurilor de frana sau uneori inlocuirea acestora din cauza uzurii excesive.
Reconditionarea pompelor de apa se face prin inlocuirea componentelor interioare, adica rulmentul monobloc/rulmentilor si a presetupei, inlocuirea turbinelor uzate cand este cazul, modificarea cotelor de rulmenti, cote de presare, etc.
Reconditionarea inseamna economie de bani si timp, de asemenea inseamna si protejarea mediului inconjurator.
Ce este mai rentabil, sa cheltuiesti pe o piesa noua si sa primesti o garantie de 12 luni sau sa platesti mai putin pt. o piesa reconditionata si sa primesti o garantie de 18 luni ?
Aceasta garantie de 18 luni este dovada clara a seriozitatii si profesionalismului cu care lucram si a serviciilor pe care le oferim.

Rectific?ri chiuloase, arbori coti?i, blocuri de motor etc

AutoNeamt va pune la dispozitie echipa noastra de profesionisti in reconditionari si rectificari

0721 687 950 Sau Contactati-ne

Created by: XHOUSE